Име на продукта: Мехлем за псориазис с прополис


Категория: Кремове / Мехлеми / Гелове


Пакет: 100 гр


Цената: 22.00 лв. (11.22€)


Налично количество: 4


Начин за доставка


1. Доставка със Спиди до офис

2. Доставка със Спиди до личен адрес


Kоличество:

Съдържание: Био ПСОРИАЗИС мехлем с прополис съдържа прополис, салицилова киселина, витамин А, D-panthenol, тинктури и масла от различни лечебни растения, основа.

Действие: Прополисът е продукт на пчелите работнички Apis mellifica. Това е многокомпонентна сложна система,която съдържа флавоноиди, етерични масла, терпени, които водят до бързото настъпване на хиперемия, подобрява се кръвообращението и лимфата, а на увреденото място настъпват регенеративни процеси. Със своето анестезиращо, противовъзпалително, антимикробно действие, прополисът се използва успешно при различни кожни наранявания. Салициловата киселина има кератолитичен ефект и витамините насърчават регенерацията на кожата в увредените участъци. При продължителна употреба на кортикостероидна терапия за псориазис се получава контраефект под формата на кожна атрофия. Мехлемът за псориазис може да се използва самостоятелно за лечение, няма такива вредни ефекти и може да се използва в комбинация с други препарати за лечение на псориазис (Vipsogal, Ditranol) в период, когато тези препарати не се използват.

Употреба и дозировка: Мехлемът се нанася върху засегнатата част от кожата, 2 до 3 пъти на ден на тънък слой и се втрива леко.При честата форма на псориазис и особено при еритродерматотична и предсърдна форма трябва да се приемат високи дози витамин C, витамин А, пиридоксин, фолиева киселина.
Предупреждение: Хората, чувствителни към пчелни продукти, се съветват да бъдат внимателни, когато ги използват.

Съхранявайте на тъмно място и при стайна температура, недостъпно за деца.

Спиди

Пратка

До 3кг

Над 3кг до 6кг

Над 6кг до 10кг

Доставка със Спиди до офис

4.2 лв

5.16 лв

6.46 лв

Доставка със Спиди до личен адрес

8.24 лв

11.52 лв

12.82 лв

Също така има опция за доставка по желания от вас метод (лично изтегляне, )

ИЗПРАТЕТЕ ВАШИЯ ОТЗИВ