Име на продукта: ,,За да не боледувате


Категория: Чайове


Пакет:


Цената: 8.70 лв. (4.44€)Начин за доставка


1. Досавка с Екон до офис:

2. Доставка с Еконт до личен адрес

3. Доставка със Спиди до офис

4. Доставка със Спиди до личен адрес

5. Доставка по желания от вас метод


Kоличество:

За да не боледувате, ще ви кажа какво да направите.Трябва да накопаете три корена-репей, глухарче и пирей.От тези корени ще направите сбор и ще го пиете. -казва Елена Фьодоровна Зайцева ,която по благословение на Архимандрит Кирил (Пав),духовник на Свято -Тройце-Серхиевата Лавра ,обучава манастирите как да използват билките за лечение.
Коренът на репея лекува всички онкологични заболявания ,абсолютно всички тумори .Той лекува захарен диабет ,бронхит,ревматизъм,подагра,артрит,остеохондроза ,счупени кости,дискова херния, заболявания на ухото,хронична коронарна недостатъчност ,всички стави ,черния дроб(хепатит ,цироза), бъбреците (нефрит, пиелонефрит),раздробява камъните (ако човек има камъни в жлъчния мехур или в бъбреците),кожни заболявания.
Коренът на Пирея при онкология,нарушена обмяна на веществата,воднянка,при отоци от различен произход,нефрит,цистит,незадържане на урината,камъни в бъбреците и жлъчния мехур,жълтеница, туберкулоза на белите дробове, хроничен бронхит с обилна мокрота, пневмония,кашлица,гастрит,колики,подагра,ревматизъм,лумбаго,различни артрити,дизфункция на яйчниците,диатеза, захарен диабет, хипертония,колит, фурункулоза.
Корен глухарче лекува рак на черния дроб,рак на стомаха,рак на кръвта,панкреатит,възпаление на лимфните възли,диатеза,деформираща артроза ,артрит, остеохондроза.
Приложение:
Една супена лъжица се заливат с две чаши вряща вода .Варят се 5-7(до 10)минути.Да отлежат два часа .Да се прецеди и да се пие по половин чаша три пъти на ден 15 минути преди хранене.
Елена Зайцева
150 гр.

Екон

Пратка

До 1кг

Над 1 до 2кг

Над 2 до 5кг

Над 5 до 10кг

Доставка с Екон до офис

5.55 лв

6.11 лв

6.66 лв

10.75 лв

Доставка с Еконт до личен адрес

7.00 лв

8.66 лв

10.99 лв

16.46 лв

Спиди

Пратка

До 3кг

Над 3кг до 6кг

Над 6кг до 10кг

Доставка със Спиди до офис

3.60 лв

5.16 лв

6.46 лв

Доставка със Спиди до личен адрес

7.44 лв

11.52 лв

12.82 лв

Също така има опция за доставка по желания от вас метод (лично изтегляне, )

ИЗПРАТЕТЕ ВАШИЯ ОТЗИВ